Advokatfirman IsacssonDela

Marbella > Advokater

Advokatfirman Isacsson är en svensk-spansk advokatfirma som företräder privatpersoner och företag i Sverige och Spanien. Vi handlägger alla typer av juridiska ärenden med anknytning till svensk och spansk rätt, bland annat affärsjuridik, fastighetsköp, fastighetsrätt, tvister, internationell skatterätt, arvs- och gåvorätt, familjerätt, etableringsfrågor, boutredningar, brottmål och arvsskatt.

Advokat Lars Isacsson tog 2015 över Advokatfirman Göran Rise som sedan 1999 biträtt klienter från sitt kontor i Nueva Andalucía. Den 1 augusti 2016 bytte firman namn till Advokatfirman Isacsson. Vi står under tillsyn av såväl Sveriges Advokatsamfund som det spanska (Ilustre Colegio de Abogados de Málaga) vilket borgar för en hög nivå på kvalitet och etik.

Lars Isacsson har drygt 25 års advokatverksamhet inom områdena svensk och internationell affärsjuridik och processföring. Lars var senast delägare/partner i den internationella advokatbyrån Kilpatrick Townsend & Stockton. Under åren har Lars av flera publikationer omnämnts och rekommenderats som advokat och rådgivare inom olika rättsområden. Vi talar och skriver på svenska och spanska. Därutöver engelska, tyska och ryska.

 

Advokatfirman Isacsson i sociala medier

Kontaktperson

Lars Isacsson

lars.isacsson@isacsson.es 683 68 53 71

Advokatfirman Isacsson, Marbella

Centro Comercial La Colonia, Oficina 33, 29670 San Pedro Alcántara