Boligagenten Costa Blanca NordDela

Costa Blanca > Mäklare

Mitt navn er John-Erik Aadland! Jeg har bakgrunn fra eiendomssalg i Norge, bl.a som eiendomsmegler og som salgskonsulent i husfirma!
Jeg har bodd i Altea siden April 2016 og har gjort meg godt kjent med lokale meglere og boligmarkedet i området!
Virksomheten Boligagenten Costa Blanca Nord har jeg opprettet fordi jeg har et ønske om å hjelpe kunder fra Norge – og andre land, til å finne den rette boligen i Spania – og formidle hjelp og tjenester i den anledning!
Boligagenten er derfor en uavhengig konsulent som KUN jobber for å skaffe deg som kjøper den optimale bolig basert på dine kriterier!

Boligagenten tar altså ikke utgangspunkt i egen portefølje som må selges, men finner din drømmebolig i samarbeid med seriøse og erfarne lokale meglere, som også ivaretar gjennomføringen av selve salget – for din sikkerhet og trygghet!
Her på websiden og på Facebook vil det bli lagt ut relevant info. og et lite utvalg av boliger til salgs fra Benidorm til Calpe, men hovedområdet vil være Albir og Altea!
Husk at på f.eks. Finn.no og hos den enkelte megler finner du kun et lite utvalg av boliger for salg! Gjennom nettverk og samarbeidspartnere har Boligagenten tilgang til det meste som er for salg i Costa Blanca Nord!
DET KOSTER HELLER IKKE NOE EKSTRA FOR DEG SOM KJØPER Å BENYTTE DENNE TJENESTEN! 

Kontaktperson

John-Erik Aadland

boligagentencbn@gmail.com +47 971 40 948

Boligagenten Costa Blanca Nord, Costa Blanca

Carrer Sant Josep 41,
03590 Altea