Bukowskis Costa del SolDela

Costa del Sol > Butiker & Shopping

År 1870 grundade Henryk Bukowski auktionshuset Bukowskis i Stockholm. Under 150 år har Bukowskis erbjudit kvalitetsauktioner till säljare och köpare runt om i världen. Bukowskis dominerar marknaden inom Fine Art och med sitt goda resultat och internationella nätverk befäster Bukowskis sin position som Nordens ledande auktionshus. Bukowskis ägs sedan 2007 av familjen Lundin och koncernens verksamhet består av slagauktioner, onlineauktioner, privatförsäljning och köp direkt-erbjudande. Bukowskis har adress Berzelii park sedan slutet av 1800-talet i vilka visningar och slagauktioner äger rum i klassiska lokaler.

På Bukowskis hemsida pågår kvalitetsauktioner dygnet runt och samtliga auktioner finns tillgängliga i Bukowskis digitala app – ladda ned här > Bukowskis Private Sales erbjuder skräddarsydda lösningar utefter specifika behov och önskemål om en mer diskret köp- och säljkanal. Med branschens främsta specialister finns Bukowskis tillgängliga för hembesök både i Sverige och internationellt.

Under 2020 kommer Bukowskis fira 150 år och vi ser fram emot att få bjuda in er till fantastiska auktioner, kurerade utställningar och dynamiska samarbeten. Under 2020 kommer vi göra allt vi kan för att dela med oss av den kunskap och passion som Bukowskis besitter kring konst & design när den är som bäst!

Fakta 2019
• 54 miljonnoteringar, överlägset flest på marknaden
• Sålt 11 av de 15 dyraste verken i Sverige under 2019
• 1,9 miljoner besök online i månaden med kraftig internationell tillväxt
• Högst snittpriser på marknaden
• Dyraste konstverket sålt i Sverige 2019
• Nordens största klockauktion
• Nordens största designauktion

Bukowskis kontor och showroom finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Bukowskis har även representanter i London, New York, Berlin, Köpenhamn och Costa del Sol.

Kontaktperson

Richard Björkman

spanien@bukowskis.com +34 629 54 53 59

Bukowskis Costa del Sol, Costa del Sol

Apdo. 2201. 29604 Marbella