Estatta PropertiesDela

Costa del Sol > Byggföretag, Mäklare

Velkommen til et profesjonelt meglerfirma med kundefokus i høysetet!

Vi stiller med formell utdanning både fra norsk eiendomsforvaltning og spansk eiendomsrett, slik at vi med trygghet kan tilby våre kunder god støtte gjennom hele prosessen. Vårt fremste fokus er å gjøre ditt boligkjøp til en sikker handel og en hyggelig opplevelse!

NB: Vi gjør oppmerksom på at vi kun jobber med noen få kunder om gangen, slik at vi kan garantere den oppfølgingen du som kunde fortjener gjennom hele prosessen. Vi reserverer oss derfor retten til å avslå oppdrag for å kunne sikre den beste servicegraden på alt vi gjør.

Ta kontakt med oss i dag for å realisere din boligdrøm.

KONSTRUKSJON

Vi tilbyr deg muligheten til å bygge ditt eget drømmehus i nært samarbeid med våre egne arkitekter, konstruksjonsarbeidere og ingeniører. Siden vi alle jobber i samme gruppe, på samme kontor, kan vi bygge prosjektet ditt til en svært en konkurransedyktig pris. Vi trenger ikke å gå den tradisjonelle runden med eksterne underleverandører. Dette betyr at det også vil være gunstig for investeringsformål, og du vil ha et eneste kontaktpunkt for hele prosessen. Det betyr også at vi er vant til å jobbe sammen som en gruppe for våre kunder, og at vi som et resultat fullfører vi prosjektet innen avtalt tidsramme.

Ta kontakt med oss i dag, så vil vi presentere potensielle tomter til ditt prosjekt, utarbeide designet, og gi deg en forhåndsavtalt detaljert totalpris for en nøkkelferdig bolig på solkysten. Boligen du ser til venstre er et eksempel vi er i ferd med å ferdigstille for en annen kunde nå. 

Kontaktperson

Robert Alvarez Johnsen

robert@estatta.com 609648369

Estatta Properties, Costa del Sol

Avenida Estrella del mar 18
29631 Benalmádena