Fahlströms PropertiesDela

Costa del Sol > Mäklare

Välkommen till Fahlström Properties Marbella

Fahlström Properties Marbella  en fri och oberoende mäklarbyrå med ett stort nätverk av bra kontakter inom allt som gäller fastigheter. Företaget ägs och drivs av Jeanette Fahlström, en svenska fastighetsmäklare med över 20 års erfarenhet av arbetet.
 
I vårt kundregister återfinns såväl privatpersoner som bostadsrättföreningar och byggare. Lika viktigt som kunskapen inom byggteknik, ekonomi, juridik, försäljning och att vår fotograf tar fantastiska bilder är att veta vad vi talar om. Vi förmedlar en helhet till våra kunder, som att känna till var barnen kan gå till förskola, vilken grundskola som är mest omtyckt, var man köper det godaste brödet, hur man lättast tar sig till jobbet.
 
Vi tänker oss en långsiktig relation med varje kund. Vi hjälper dig inte bara med att sälja din bostad, vi står också till tjänst med rådgivning och är ett bollplank när du ska hitta ditt nya hem. Vår största ambition är att du som kund skall kunna känna en trygghet genom hela processen från försäljning till köp av ny bostad. Och vi vill följa dig som kund i livets olika skeden när det är dags för en förändring.
 
 

Kontaktperson

Jeanette Fahlström

jeanette.fahlstrommarbella@com +46 73 328 23 37