MiMoveDela

Costa del Sol > Mäklare

MiMove är en ledande portal för bostäder i Spanien. MiMove lanserade 2016 och är inspirerad av den skandinaviska bostadsmarknaden. MiMove presenterar ett omfattande utbud av bostäder från lokala mäklare i Spanien på ett attraktivt och lättnavigerat sätt. De mäklare som ingår i MiMoves nätverk är noggrant kontrollerade och utvalda för att säkerställa transparenta och trygga bostadsaffärer.

MiMove ansluter endast granskade och kontrollerade lokala mäklare. Anslutna mäklare förbinder sig att följa MiMove regler och att arbeta för transparenta och trygga bostadsaffärer. MiMove presenterar endast bostäder som är registrerade i spanska fastighetsregistret. MiMove rekommenderar köpare att följa vår Köpprocess för att säkerställa att köpupplevelsen blir så stressfri som möjligt.

MiMove är annorlunda. Vi är en reglerad marknadsplats. Det betyder att vi besöker och granskar alla mäklare innan de får annonsera sina objekt på MiMove – och utesluter mäklare som inte följer våra regler. Därför vågar vi säga att MiMove är den tryggaste marknadsplatsen för bostäder utomlands.

MiMove i sociala medier

Kontaktperson

Marcus Surtén

marcus.surten@mimove.com +34 691 66 39 54

MiMove, Costa del Sol

Urb. El Rosario 67
Office 5B
29604 Marbella