Natur Clinic & Natur ShopDela

Costa del Sol > Fysioterapi & Sjukgymnaster

Velkommen til Nature Clinic Spain – Efter at udøvet alternativ behandling siden 1978 i Danmark, hvor vi også har Dansk Reiki healing Center (klinik og uddannelsescenter), samt salg af urtekapsler og behandlings- og massagebrikse, RESTPRO, så har vi valgt at flytte virskomheden til Spanien, med hovedsæde i Mijas og klinik i Centro Idea, Carretera de Mijas km3,6, 29651 Mijas.

Mit navn er Claus Beyer Ottedahl, er 59 år, og startede allerede som 17-årige med at behandle og genoptræne sportsfolk. Jeg arbejder  i dag med AcuNova Akupunktur, Reiki healing, Zoneterapi samt Alfa Kinesiologi. Det giver mulighed for at lave flere kombinationsbehandlinger – og samtidig anvender jeg ofte naturmedicin i flere af behandlingerne. Dette giver et endnu stærkere og mere varigt resultat . Gennem flere år har jeg anvendt hampolie med CBD,  urtekaspler fra Vita Zymes samt produkter fra det danske firma, Natur-Drogeriet.

I de senere år har jeg arbejdet med at finde en kode til at hjælpe piger med bivirkninger efter vaccinationer, som blandt andet HPV-vaccinen, hvilket er lykkes med op mod 85% af de piger vi har behandlet i Danmark. En anden stor del af mine klienter er folk med smerter, eksempel ryg- og nakkesmerter og hovedpine. VI har eksempelvis haft stor succes med at hjælpe folk, der har smerter grundet diskusprolaps.

Natur Clinic & Natur Shop i sociala medier

Kontaktperson

Claus Beyer Ottedahl

Natur Clinic & Natur Shop, Costa del Sol

Centro Idea
Carretera de Mijas km 3,6
29651 Mijas