Pentti RaasteDela

Fuengirola > Läkare

Jag är allmän- och familjeläkare av den lite äldre stilen. Jag tycker om att arbeta lungt och nogrant. Jag tycker att man behöver tid för ett gott job. Även med all snabb tecknologisk framgång anser jag att en nogrann klinisk undersökning på mottagningen är väsentlig. Man sparar ofta tid och onödiga dyra undersökningar.

Jag tycker att familjedoktors arbete är mycket viktigt. Det är han som bäst lär känna patienten av och till från en bebis till vuxen ålder. Man blir som vänner och den ömsesidiga kännedomen hjälper begge parter.
Jag tycker att familjeläkaren är den indikerade att övervaka helheten och samordna behandlingar av olika specialister i när samarbete. Jag försöker hålla mej ajour genom att besöka varige vecka sjukhus patienter med specialisterna. En allmän läkare måste veta lite om allting.

Jag försöker se patienter som en psykosomatisk enhet. Jag försöker informera om ett sunt livstil med sunda matvanor och motionens viktighet. Jag rekomenderar bruk av en del kosttillskott. Jag försöker rekommendera mjuka behandlingar i stället för allt för många medicinpiller.
Min specialitet är smärtor i rörelseapparaten som kallas i dag för “Myofasciala” smärtor. Jag har behandlat smärtpatienter i över 35 år med min special metod som är en blandning av olika tekniker som akupunktur, infilrationer, kiropraktiska tekniker, flera olika massagetekniker, autohypnos och biofeedback samt ergonomi.

Pentti Raaste i sociala medier

Kontaktperson

Pentti Raaste

Pentti Raaste, Fuengirola

Calle José Cubero Yiyo 11
Edif. Diana 4, Escalera 1, 1-C
29640 Fuengirola