SB-AdvisorsDela

Costa del Sol > Redovisning & Skatterådgivning

Vi gör din spanska vardag enkel

Vi tar hand om dina deklarationer, skatteinbetalningar, bokföring och redovisning. Vi hjälper företag och privatpersoner. Vi talar svenska och du kan vara trygg i våra händer.

SB Advisors är en del av Semesterbostaden Group och grundades 2016. Vi hjälper privatpersoner och företag med skatterelaterade ärenden. En av våra specialiteter är deklarationer av hyresintäkter och årliga inkomstdeklarationer. Utöver det har vi bred erfarenhet av att ordna uthyrningslicenser samt ge rådgivning för uthyrning i nära samarbete med Semesterbostaden. Vi hjälper dig även med viktiga praktiska delar av livet i Spanien som att ordna ett spanskt ID-nummer (NIE) och upprätta ett spanskt testamente.

Vi vill att det ska vara lätt att leva och driva företag i Spanien. Mycket kan du göra själv, men vi vet att det är lättare att ta hjälp med många av de praktiska frågor som ett liv i Spanien för med sig. Vi kan starta och registrera ditt företag och ta hand om all bokföring och redovisning och se till att skatterna betalas i tid.

Vi har verksamhet både i Spanien och i Sverige. Vi har kontor i Fuengirola och Marbella med svensk personal. Hör gärna av dig till oss så tar vi en kopp kaffe och ser om vi kan underlätta din spanska vardag.

SB-Advisors i sociala medier

SB-Advisors, Costa del Sol

Avenida Ricardo Soriano 4
29601 Marbella