SemesterbostadenDela

Fuengirola > Renovering

Det vi erbjuder

Kvalitetssäkrade boenden

För oss på Semesterbostaden är kvalitet och trygghet vår största prioritet. Som gäst hos oss får du ett bekymmersfritt boende så att du verkligen kan njuta av din semester. Vår erfarna personal säkerställer kvaliteten innan ankomst och ser till att allt fungerar prickfritt. I våra boenden finns alltid tex wi-fi, kaffebryggare, dammsugare och strykjärn.

Ett stort utval

Våra boenden finns på hela 12 resmål. Vi erbjuder allt från mindre lägenheter, perfekt för paret, upp till stora lyxvillor med plats för hela släkten. Allt för att du ska kunna hitta ett boende i rätt storlek och i rätt prisklass.

Service med svensk personal

Vår kontakt med dig som gäst börjar redan innan ankomst för att hjälpa till med tillval, svara på frågor och för att garantera en trygg ankomst. Fråga oss gärna om lokala tips då vi vet många pärlor på Costa del Sol. Vi möter upp er på plats vid bostaden för att överlämna nycklar och gå igenom boendet. Under hela vistelsen finns vi tillhands, endast ett telefonsamtal bort.

En mängd tillval

Att bo i en av Semesterbostadens alla boenden ska vara enkelt och bekvämt, med möjlighet till en mängd tillval. Vi bokar gärna in transfer till er och ordnar så att kylskåpet är laddat vid ankomst. Eller kanske vill ni ha hjälp med att boka greenfee på en av Costa del Sols många golfbanor eller att boka en spännande utflykt till Alhambra. Vi finns här för att hjälpa till och tar oss gärna an fler utmaningar.

Semesterbostaden i sociala medier

Semesterbostaden, Fuengirola

Avenida de Ricardo Soriano 4
29601 Marbella