Indigo Travel & EventsDela

Fuengirola > Resor, Events & Konferenser

Indigo Travel & Events – experter på unika reseupplevelser och evenemang i Spanien

Peter och Sharon Claesson, ägarna till evenemanget och resebyrån Indigo Travel & Events, kan erbjuda skräddarsydda resor och upplevelser i Spanien, Portugal, Marocko och Latinamerika.
Med bakgrund i internationella utvecklingsprojekt och som arrangörer av större evenemang har Peter och Sharon byggt upp ett brett nätverk som gör det möjligt för Indigo Travel & Events att skapa unika och personliga utflykter och resor.

Peter och Sharon utbildar och utbildar sin egen personal i Spanien och strävar alltid efter att matcha rätt person med resenärernas speciella krav. En av deras guider är till exempel en teaterskådespelare som gör utflykterna roliga och underhållande för deltagarna.

Indigo Travel & Events kan hantera nästan alla uppgifter, vare sig det är en två-personers resa till bodegaerna i Jerez de la Frontera med vinprovning, privat reseguide, besök på konstmuseer med stopp i en av de trevliga södra spanska byarna där både mat och dryck åtnjuts . Om du vill ha mer fest och färger kan Indigo Travel & Events också ordna en tjejkväll i Puerto Banús, till exempel med boende på ett femstjärnigt hotell.

Natur och miljö spelar alltid en viktig roll i alla aktiviteter. Peter och Sharon kontaktas ofta av skandinaviska företag som är intresserade av att ordna något speciellt för sina anställda. Det kan vara allt från teambuilding med skattejakt, segling eller en vandring i bergen där varje deltagare deltar i att plantera ett träd eller lägga ut sköldpaddor i sin naturliga miljö på stranden. Cykling i naturen eller interkulturella affärsmöten där kunskap och teknik utbyts är också mycket efterfrågade.
Indigo Travel & Events kan också ordna stora födelsedagsfester och fantastiska bröllop. Möjligheterna är oändliga.

Indigo Travel & Events i sociala medier

Kontaktperson

Peter Claesson

+34 664 793 829

Indigo Travel & Events, Fuengirola

C/. Paseo Maritimo Rey de España, 92
Los Boliches
29640 Fuengirola