Quist Real EstateDela

Costa del Sol > Mäklare

Vi er en dansk familievirksomhed

Quist Real Estate er en dansk familievirksomhed, bestående af Peter og Mette Quist, og sønnen Sebastian Quist. Vi elsker alle tre den spanske livsstil og kultur, og ikke mindst det fantastiske solskinsvejr.

Vi står altid klar til at dele vores passion og egne erfaringer fra da vi købte vores egen drømmebolig på den spanske sydkyst, såvel som vores erfaringer fra ejendomsbranchen i Spanien.

Vi er din danske købermægler på Costa del Sol, og med os er du i trygge hænder. Så ønsker du køberrådgivning og hjælp med at finde en bolig i Sydspanien, så er vi klar til at hjælpe dig. Vores vigtigste opgave er at hjælpe, rådgive og følge dig under hele købsforløbet, så du får en god, personlig og tryg bolighandel. Vi vil gøre alt for, at vi sammen finder lige den bolig, du drømmer om – og naturligvis forhandle os frem den til den bedst mulige pris.

Vi har som bosiddende mæglere i Sydspanien igennem flere år købt og solgt mange boliger, og vi har derfor et enestående kendskab til hele Costa del Sol. Så uanset om du søger en ferie-, investerings- eller permanentbolig, så finder vi din drømmebolig, der matcher dine krav og prisklasse.

Som mæglere bosiddende i Sydspanien har vi adgang til alle boliger til salg på Costa del Sol, lige fra tvangssalg til luksusboliger, og vi samarbejder med alle de lokale ejendomsmæglere og banker på Sydkysten. Vi kan derfor tilbyde smukke, spanske gensalgs boliger til nedsatte priser, såvel som nye boligprojekter, hvor der bygges i skandinavisk stil med store terrasser og havudsigt. Så vil du have vores hjælp til at finde din drømmebolig på Costa del Sol?

Vi står klar til at hjælpe dig igennem hele processen, og vi glæder os til at høre, hvilken type bolig du leder efter!

Kontaktperson

Sebastian Quist

sebastian@quistrealestate.dk +34 635 591 641