Aaura DentalDela

Costa del Sol, Estepona, Fuengirola, Marbella > Tandläkare

Tandläkare Sam och Soheil Mark erbjuder dig den bästa expertisen om du önskar tandimplantat. Vi har etablerade kliniker på den spanska solkusten i Marbella, Fuengirola och Estepona.

Aaura Dental Fuengirola

AAURA Dental Fuengirola (tidigare känd som Mark Dental Clinic) var den första kliniken som öppnade 2009. Bekvämt belägen på Calle Burgos i Fuengirola erbjuder denna toppmoderna tandvårdsklinik ett brett utbud av tandvårdstjänster. Den här kliniken arbetar i nära samarbete med The Implant Clinic, en förlängning av AAURA Dental, som specifikt inrättades och designades för tandimplantatbehandling. Implantatkliniken investerar regelbundet i den senaste utrustningen och teknologin för att säkerställa högsta möjliga patientvård.

Aaura Dental Estepona

AAURA Dental Estepona var den andra kliniken att öppna och erbjuder även den det bästa inom tandbehandlingar. Läget precis vid N340 före Cancelada, gör det lättillgängligt med gott om parkering utanför.

Aaura Dental Marbella

AAURA Dental Marbella är vår senaste klinik som öppnades 2020 för att betjäna patienter som söker experttandläkare och implantologer i Marbella. Vår tandklinik i Marbella är bekvämt belägen i Nueva Andalucia, i rondellen när du går upp mot tjurfäktningsarenan från Puerto Banus (vid Mr Noodles).
Kliniken är ljus och modern och utrustad med den senaste tandutrustningen och tekniken, så oavsett om du behöver en rutinkontroll, estetisk förbättring eller implantatbehandling kan Sam Mark och hans team ge tandvård av högsta kvalitet.

Sam Soheil Mark Tandläkare Estepona

Aaura Dental i sociala medier

Kontaktperson

Sam Mark

Aaura Dental, Costa del Sol, Estepona, Fuengirola, Marbella

Avenida Manolete 14
29660 Marbella