Advokatkontoret.esDela

Fuengirola > Advokater

Juridisk og økonomisk rådgiving i Spanien

Hos Advokatkontoret.es finder du den fortrolighed og sikkerhed, som du har brug for i forbindelse med dine engagementer i Spanien. Vi ledsager dig fra A til Z: ansøgning om NIE-nummer, registrering og eventuel opholdstilladelse (residencia). Vi sætter din tryghed i højsædet ved rådgivning om køb af bolig, når du skal oprette testamente, og hvis en boopgørelse ved dødsfald bliver aktuel. Vi hjælper dig også med andre juridiske spørgsmål, hvis nødvendigheden skulle opstå inden for civil- og strafferet samt retsmæssige forhold om administration, handel, fast ejendom og byplan.

Advokatkontoret.es består af et professionelt hold med erfaring. Gennem et åbent og nært forhold er det vores mål, at du som klient, forstår og føler dig tryg ved sagernes forløb.
Fra start til slut kommunikerer du på dit eget sprog i både samtale og på skrift.
Advokaterne og advokatsekretærerne der arbejder i, og samarbejder med Advokatkontoret.es, er alle specialister inden for deres respektive felter.

Alle ansatte i Advokatkontoret.es arbejder under et porfessionelt selskab (SLP). Det betyder en større garanti for vores klienter, da selskabet har special-forsikringer, der dækker problemer, der måtte kunne opstå.

Advokatkontoret.es i sociala medier

Kontaktperson

Katrine Johnsen

Advokatkontoret.es, Fuengirola

Avda. Alcalde Clemente Diaz Ruíz 6
Local 10
29640 Fuengirola