Andersen & Andersen EstatesDela

Fuengirola > Mäklare

Velkommen til Andersen y Andersen Estates S.L.

Vores mangeårige erfaring og ekspertise på ejendomsmarkedet på Solkysten er med til at sikre vores kunder professionel rådgivning samt at de køber den rette bolig til den rette pris.

Vi er et professionelt ejendomsmæglerfirma, som har et tæt samarbejde med både advokater og revisorer, hvilket gør det muligt at rådgive vores kunder med både praktiske og tekniske forhold. Vi taler dansk, engelsk og spansk og kan således give vores kunder den bedste rådgivning, på deres eget modersmål ved køb af bolig i Spanien.

Så hvad enten du drømmer om en luksus villa, enestående villa, penthouse, rækkehus, lejlighed, grund til at selv at bygge din drømme villa, landsted eller ønsker et renoveringsprojekt (hvor vi naturligvis kan være behjælpelig i MarbellaBenalmadenaMijas/Mijas Costa, La Cala, San Pedro de AlcantaraEstepona eller et andet område på Costa del Sol finder vi den rette bolig til dig.

Du er velkommen til at kontakte os pr. telefon eller send en mail, og fortælle os om de krav og behov du ønsker din bolig skal opfylde. Ud fra disse kriterier vil vi finde et udvalg af boliger der opfylder dine krav og ønsker.

Kontaktperson

Bodil Andersen

bodil@aaestates.com 952 19 86 41

Andersen & Andersen Estates, Fuengirola

C/. Alfonso XIII, 6
Edif. San Fernando
Oficina 4
29640 Fuengirola