Asbo EstatesDela

Costa del Sol, Mijas > Mäklare

Asbo Estates är en dansk fastighetsmäklare med ett engagerat och professionellt team av rådgivare. Vi strävar efter att vara en säker och pålitlig partner för våra kunder. Oavsett om du letar efter ett fritidshus eller en investeringsfastighet på Costa del Sol, kan vi hjälpa dig!

Asbo Estates grundades av Arvid Brøndum 2020 och ägs av Arvid samt två investerare. Arvid har varit på fastighetsmarknaden i några år innan han bestämde sig för att starta sitt eget företag. Idag har Asbo Estates agenter som områdeschefer för Skandinavien, Spanien, Frankrike, Ukraina och USA.

Vår filosofi är att erbjuda en värdefull livsstil i mellan- till högprissegmentet för kunder som vill investera på Costa del Sol. Vi har hittills fokuserat på området öster om Marbella, men nu mer och mer på den västra delen av Costa del Sol.

TEAMET

På Asbo Estates hittar du en grupp flerspråkiga och begåvade individer som är engagerade i att ge dig bästa möjliga service och att dela med sig av vår lokala expertis och kunskap för att hjälpa dig att hitta ditt nya hem på Costa del Sol.

Asbo Estates i sociala medier

Kontaktperson

Arvid Brøndum

+34 604 40 21 01

Asbo Estates, Costa del Sol, Mijas

Avenida España 16
Calahonda
29649 Mijas Costa