Atlantis Medisinske Høgskole (AMH)Dela

Costa del Sol > Skolor & Utbildningar

AMH Spania

  • Studiene er offent­lig godkjent (akkrediterte) i Norge
  • Studentene kan søke om fullt lån og stipend i Lånekassen
  • Undervisningen er på norsk
  • Tilbud om studentboliger

AMH avdeling Spania holder til i moderne og funksjonelle undervisningslokaler i Fuengirola, en by og kommune på den spanske solkysten (Costa del Sol) i det sørlige Spania i provinsen Málaga og den autonome regionen Andalucía.

Langs solkysten ligger byer som Nerja, Torremolinos, Benalmádena, Marbella og Estepona, og litt inn i landet ligger kjente byer som Sevilla, Córdoba og Granada (her ligger også skiparadiset Sierra Nevada med sine 110 km med alpinløyper i verdensklasse). Området har subtropisk klima og mer enn 300 soldager i året. Her finnes utallige flotte og rene strender, et rikt og variert kulturliv, og en fantastisk natur med en rekke nasjonalparker og naturreservater hvor du kan bedrive vandreturer i fjellet, sykling, klatring og rafting.

Studietilbudet ved avdeling Spania

Ved vår studieavdeling i Spania kan du ta et halvårsstudium i anatomi og fysiologi, årsstudium i grunnleggende medisin eller første del av bachelor i medisin eller ernæring (du må fullføre bacheloren din ved vårt studiested i Oslo eller på nettskolen). Oppstart av 2. studieår (bachelor) i Spania avhenger av studenttallet. Velger du å fullføre bacheloren din på nettskolen og bli boende i Spania, er du velkommen til å benytte høyskolens fasiliteter i studietiden. Undervisningslokalene er trivelige og moderne med sentral beliggenhet i Fuengirola. 

Undervisning på norsk
Studenter ved avdeling Spania følger samme studie-/emneplan som studenter ved avdeling Oslo og nett, og foreleserne som benyttes til undervisningen er de samme ved alle tre avdelinger. Studiene som tilbys ved avdeling Spania er offent­lig godkjent i Norge, som betyr at studentene kan søke om fullt lån og stipend i Lånekassen.

Sosialutvalget
Sosialutvalget består av studenter som sammen jobber for å skape et best mulig studentmiljø på skolen. Utvalget arrangerer utflukter/turer, fadderuken, eksamensfester og flere andre hyggelige sammenkomster i løpet av året.

Bosted
AMH kan tilby studentene ett-/to-soveroms leiligheter i leilighetshotellet Hotel Myramar. Leilighetshotellet ligger kun noen hundre meter fra skolen, Middelhavet og Fuengirola sentrum. Leilighetene er pent møblerte og inneholder stue, bad og kjøkkenkrok. Samtlige leiligheter har terrasse. For ytterligere informasjon om hotellet, se www.myramarhoteles.com

 

.

Atlantis Medisinske Høgskole (AMH) i sociala medier

Kontaktperson

Tomm-Espen Strøm

atlantismed@amh.no 952 19 74 40

Atlantis Medisinske Høgskole (AMH), Costa del Sol

Avda. Carmen Saenz de Tejada, Edificio S208, 29650 Mijas