Bargain AndalucíaDela

Nueva Andalucia > Mäklare

BargainAndalucia.dk er din danske ejendomsmægler på Costa del Sol i Spanien, med speciale i tvangssalg, særtilbud og særligt prisreducerede boliger.

Vi håndplukker dagligt de allerbedste handler på tværs af hele bolig-markedet og udbyder dem på ét samlet sted. Ønsker du selv at finde drømmeboligen, får du her på siden tilgang til Spaniens største meta-boligdatabase, indeholdende alle 34.756 boliger som lige nu findes til salg langs solkysten.

Bargain Andalucia blev grundlagt i 2006, og er idag mange skandinavers foretrukne ejendomsmæglerkæde på Costa del Sol i Spanien, hvor vi opererer på hele strækningen mellem Malaga i øst, til Gibraltar i vest.

Hos os kan du altid forvente et personligt og trygt besigtigelses- samt købsforløb, altsammen på dit eget sprog, så du er sikker på at undgå evt. misforståelser. Uanset om du leder efter den perfekte byggegrund, lejlighed, rækkehus eller villa – upåagtet af om boligen skal ligge i byen, nær kysten, i en bjerglandsby eller på landet – er vores ypperste mission slående enkel:

At vi sammen finder lige præcis den bolig som er perfekt for dig, nøje tilpasset dine individuelle ønsker, kriterier og drømme, samtidig med at du gør en god investering.

Takket være det brede samarbejde vi har med over 400 boligejere, Spaniens 8 største banker, 325 bygherrer, flere end 600 mæglere og et bredt udvalg af uafhængige, skandinavisk-talende advokater, banker, udlejningsbureauer, entrépenører og håndværkere, får du sammen med os fri tilgang til samtlige boliger som udbydes til salg på hele Costa del Sol.

Vi ses i Spanien!

Kontaktperson

Nikolaj Debski

nikolaj@bargainandalucia.dk +34 673 79 45 99

Bargain Andalucía, Nueva Andalucia

Avenida Manolete
Edifico Casano, Block B2
29660 Nueva Andalucía