Bestinspain.netDela

San Pedro > Mäklare

BestinSpain.net er et norskeid selskap og et Eiendom og servicesenter i San Pedro de Alcántara på Costa del Sol

Administrerende direktør og eier er Bjørn Netland (original fra Bergen, Norge) som jobbet i mange år i den norske filialen av Nordea Bank (før Kreditkassen). Han har også lang erfaring innen salg og markedsføring. Siden 2009 har han bygget opp en eiendomsvirksomhet i Spanias sørlige kystlinje.

BestinSpain.net er et ”Eiendoms- og servicesenter” med hovedkontor i San Pedro de Alcantara (Marbella) forpliktet til å yte enestående personlig service. Vår filosofi er å behandle våre kunder slik vi ønsker å bli behandlet i deres søken etter å kjøpe eller leie eiendom på Costa del Sol.

Vårt driftsområde er omtrent fra Malaga til Gibraltar. Vi har fått mye erfaring fra å bo og jobbe her og er glade for å dele denne kunnskapen med kundene våre for å gjøre det å finne en eiendom her til en hyggelig og spennende tid det burde være.

Vi har i mange år hjulpet norske og internasjonale kunder med å finne deres drømmehus her under den spanske solen. Våre klienter blir trygt hjulpet gjennom hele prosessen fra A – Z, med forberedelsene til kjøp, implementering og alt som må gjøres etter et salg, alt ivaretatt på ditt “eget” språk. Vi jobber tett med norske og internasjonale advokatfirmaer som tar seg av alt det juridiske, økonomiske. Dette sikrer våre kunder en trygg handel der alt foregår profesjonelt.

Kontaktperson

Björn Netland

info@bestinspain.net 952 78 39 80

Bestinspain.net, San Pedro

Avenida del Mar Mediterráneo 6
29670 San Pedro de Alcantara