Body HarmoniDela

Costa del Sol, Marbella > Fysioterapi & Sjukgymnaster

BODYHARMONY är en metod att med lätt beröring frigöra kroppens egna resurser för att läka och hela smärtor och spänningar. Med varsam beröring görs du uppmärksam på var din kropps minnen, känslor och spänningar har lagrats.

I Body Harmony lägger man stor vikt vid vad patienten vill uppnå. Det betyder att patienten och terapeuten hjälps åt för att hitta en positiv målbild för behandlingen. Det kan vara så enkelt som att hitta en djupare avslappning eller njuta av en stark och rörlig rygg. Eller mer känslomässiga mål, så som att känna lugn även om man får kritik.

Det viktiga är att patienten bestämmer målsättningen för behandlingen. Och det är terapeutens roll att stödja det målet.

I Body Harmony får patienten ofta gå i behandlingsrummet samtidigt som hon eller han pratar om sin målsättning. Då kan terapeuten och patienten tillsammans avgöra hur kroppen agerar, hur och var kroppsspråket stödjer eller motsäger målsättningen. Var kroppen ”håller tillbaka” och var det finns resurser att frigöra.

Vad händer med Body Harmony?
Nervsystemet balanseras
Smärtor, värk och spänningar läks
Andning förbättras
Ger naturlig rörlighet och hållning
Möjlighet att frigöra trauman som fastnat i kroppen
Förbättrad kroppskontakt

Kontaktperson

Eva Willenheimer

eva.willenheimer@bodyharmony.nu +34 637 09 14 41