Cano y Cano Law FirmDela

Costa del Sol > Advokater

Vårt främsta mål är att erbjuda den bästa tänkbara servicen, som är personligt anpassad till varje fall och som tar hänsyn till våra internationella kunders särskilda behov. Dessutom har vi kompetensen att erbjuda våra tjänster på flera olika språk; engelska, svenska, rumänska, finska och givetvis spanska.

Vårt team av advokater och assistenter har flera års erfarenhet från några av Spaniens mest prestigefyllda advokatbyråer, samt från spanska och internationella institutioner och officiella organ.

Vi är specialiserade inom civil-, bolags- och fastighetsrätt och vi ställer alla juridiska medel och vår breda yrkeserfarenhet till ditt förfogande för att du ska känna dig helt trygg under processen av bostadsköpet i Spanien.

Vidare har Cano & Cano Lawyers stor erfarenhet av att ombesörja Golden Visa och andra sorters uppehållstillstånd vilket innebär att vi kan vägleda våra kunder under hela processen, både i deras hemländer och i Spanien. Dessutom finns vi alltid vid din sida vid eventuella svårigheter som kan uppstå på vägen.

Vi hälsar dig varmt välkommen till Cano & Cano Lawyers, där vårt professionella team av advokater och assistenter alltid står till tjänst.

Kontaktperson

Ia Katarina Cano (f.d. Weinand)

info@canolawyers.com 951 57 96 53

Cano y Cano Law Firm, Costa del Sol

Boulevard Príncipe Alfonso Hohenlohe
Edif. Las Torres de Marbella Club
29602 Marbella