Casa Concept Real EstateDela

Fuengirola > Mäklare

CasaConcept er et eiendomsmeglingsfirma som holder til i Fuengirola på Costa del Sol. Selskapet ble opprettet i 2016 og vi har lang erfaring å selge og kjøpe eiendom. Vi er eksperter i å søke og matche eiendommer med våre klienter, og vi garanterer en personlig og dedikert service til alle våre klienter. Vi fokuserer på å møte våre klienter sine ønsker og behov. Vi vil alltid levere de beste valgene av eiendom for hver klient.

Vi kjenner Costa del Sol som det skulle vært vår egen lomme fordi vi bor her. La CasaConcept være det naturlige valget når du tenker å selge eller kjøpe eiendom på Costa del Sol. Vi garanterer en personlig og dedikert service til alle våre klienter.

Vårt mål er å finne den rette boligen til våre klienter, og ikke minst bistå i gjenom hele kjøpsprosessen. Vi garanterer alltid en personlig og engasjert service til våre klienter. Vi kjenner Costa del Sol ut og inn ettersom vi bor og jobber her. La CasaConcept bli din naturlige partner når du vurderer å kjøpe eller selge eiendom på Costa del Sol.

Kontaktperson

Bente Furulund

bente@casaconcept.net +34 636 60 01 37

Casa Concept Real Estate, Fuengirola

Centro Nordico
Local 3
Carretera de Mijas Km 4,5
29651 Mijas