Casa & Propiedad KariDela

Costa Blanca, Orihuela Costa > Mäklare

Casa & Propiedad Kari S.L. er et norsk eiendomsfirma med hovedvirksomhet på Costa Blanca Syd. Etablert i 2002. Vi hjelper deg å realisere drømmen om egen bolig i Spania. Vi samarbeider direkte med seriøse, spanske utbyggere. I tillegg har vi mange, gode bruktboliger for salg, til riktige markedspriser.

Vi er tilstede under hele prosessen – fra første visning til alt er på plass av møbler/inventar i den nye boligen. Vi kan skaffe finansiering gjennom spansk bank, ordner forsikring, hjelper med alle nødvendige dokumenter og har skandinavisk-talende advokat som tar seg av det juridiske. Vi hjelper også til med innkjøp/levering av møbler og annet inventar.

Vi skaffer alt fra rimelige leiligheter, rekkehus til fornuftige priser og store, eksklusive villaer.Vi har boliger for salg nær strand, golf, fjellområder eller urbant miljø.

Vi samarbeider med spanske advokater, med svensk og engelsk talende personell. En representant fra deres kontor vil sammen med oss følge med til Notar, hvor skjøtet blir undertegnet av selger og kjøper.

Casa & Propiedad Kari i sociala medier

Kontaktperson

Kari Petersen

info@kk-propiedad.com +34 637 95 32 49

Casa & Propiedad Kari, Costa Blanca, Orihuela Costa

Orihuela Costa