Chili GourmetDela

Fuengirola > Catering

Välkommen till Chili Gourmet-världen.

Vi erbjuder kompletta Gourmet Catering-tjänster för alla typer av fester, fester och evenemang på Costa del Sol.
Varje klient är mycket viktigt för oss och vårt team kommer att göra allt för att du ska känna dig avslappnad så att du kan njuta av din speciella dag till fullo.
Vi har stort nöje att göra varje tillfälle till en speciell och framgångsrik upplevelse.
Vi kan också tillhandahålla all nödvändig utrustning, dekorationer, underhållning och tjänster för alla typer av fest eller evenemang.

Ägaren och Kocken HELLE BARLEBO

1991 öppnade Chef Helle dörrarna till de första av sina 8 restauranger i Danmark. Hennes liv och passion har alltid varit dedikerad till matlagning och att skapa en upplevelse för sina kunder. Helles andra passion är de andalusiska hästar och kultur. Så hon bestämde sig för att den bästa lösningen är att kombinera hennes passion med ett liv i Spanien, det var när Chili Gourmet föddes.

Chili Gourmet startade 2010 och hade en fantastisk start med den passion som Helle visar för sin matlagning och flexibiliteten att tillhandahålla allt för alla slags evenemang. Det har varit en framgång från första dagen.

Nu har Chili Gourmet vistelser över hela Costa del Sol, var varje evenemang eller fest har sin unika touch. Helle hämtar inspiration från alla världens hörn. För henne är det viktigt att ha innovativa menyer som ger spännande upplevelser för sina kunder. Hon delar också några av dessa läckra recept, i matkolonner i de ledande skandinaviska tidningarna på Costa del Sol, liksom i Marbella Home & Lifestyle Magazine.

Chili Gourmet i sociala medier

Kontaktperson

Helle Barlebo

Chili Gourmet, Fuengirola

Fuengirola