Clinica Nordental ElviriaDela

Marbella > Tandläkare

Noen fakta om oss på Clinica Nordental

Clinica NorDental ligger i Centro Comercial Elviria, like utenfor Marbella i tettstedet Elviria. Klinikken er topp moderne og tar sikte på å levere tannebehandling av høy kvalitet i en trygg og trivelig atmosfære.Tannlege Bjørn Abraham-Nilsen har lang erfaring som tannlege både på Solkysten av Spania og i Norge. Dette gjør at du som pasient kan føle deg trygg i hans hender.

Vi kan tilby alle typer tannbehandlinger og besitter spesialkompetanse på implantologi og kan utføre store rekonstruksjoner på kort tid. Legg gjerne din «tannlegereise» til oss og opplev vår profesjonalitet. Bli en fornøyd pasient du også!

Bjørn Abraham Nilsen

Eier og daglig leder av Clinica NorDental Elviria Clinica NorDental Atalaya ( Estepona), Clinica NorDental Alhaurin og Clinica NorDental Fuengirola. Også deleier av Clinica NorMed i Elviria. Bjørn er allmenntannlege med spesialkompetanse innen implantologi og estetisk tannbehandling. Han har mange års erfaring som tannlege, både i Norge, Sverige og nå i Spania. Han har jobbet som tannlege på Solkysten siden år 2000.

Norsk, svensk og spansk autorisasjon som tannlege.

Språk: Norsk, engelsk og spansk.

Clinica Nordental Elviria i sociala medier

Kontaktperson

Björn Abraham-Nilsen

Clinica Nordental Elviria, Marbella

Centro Comercial Elviria
29600 Elviria