Clinica PhysiospainDela

Costa del Sol, Fuengirola > Fysioterapi & Sjukgymnaster, Massage, Personliga tränare, Rehabilitering

Physiospain under ny regi

Clínica Physiospain har funnits i Fuengirola i över 35 år och drivits framgångsrikt av Rolf Martinsen. Han har under åren hjälpt människor i alla åldrar med olika typer och behov av fysioterapi. Nu kommer företaget att utvecklas vidare av Mikael Johansson och Per “Pedro” Kenneth Lönnblad som är två välutbildade unga svenska fysioterapeuter.

Stort utbud av behandlingsmetoder

Mikael och Per, med över 20 års erfarenhet i branschen, kommer att fortsätta erbjuda alla olika behandlingar som funnits tidigare, men de kommer också att lägga extra stor tyngd på deras idé om att “rörelse är hälsa” samt om vikten att “röra sig på rätt sätt”. Deras inställning är att de ser kroppen som en helhet och ett system där människors olika symtom som kan uppstå bör ses från denna “helhet”.

Vår målsättning

Så här beskriver de sin målsättning: ”Vi vill hjälpa människor att vara så smärtfria, rörliga, starka och självständiga som möjligt.  För att nå detta kommer träningen in i bilden. Det kan vara träning för att återhämta sig efter en skada eller sjukdom där du förbättrar styrkan, uthålligheten, balansen och koordinationen som en behandling i förebyggande syfte. Allt för att genom rörelse och träning bli smärtfri och få ökad livskvalitet”.

Besök vår klinik och lär känna oss

Vi finns på Avd. Ramon y Cajal 52, Edif Sol 1 i centrala Fuengirola och vi har ett speciellt erbjudande till nya kunder. Mer information finns på vår hemsida.

 

Clinica Physiospain i sociala medier

Kontaktperson

Per Lönnblad

info@physiospain.com 647 608 386

Clinica Physiospain, Costa del Sol, Fuengirola

Avda. Ramon y Cajal 52, Edf. Sol, 1
29640 Fuengirola