Club Nórdico Costa del SolDela

Fuengirola > Klubbar

Välkommen till Club Nórdico i Fuengirola

Club Nórdico är en klubb för i första hand oss som talar ”skandinaviska” på Solkusten. Vi är ca 200 medlemmar – en del av oss besöker Spanien kortare eller längre perioder, andra är bofasta d.v.s bor här större delen av året.
Club Nórdicos syfte är enkelt; vi ska ha roligt tillsammans.

Vi vill också bistå med hjälp och information till dem som vistas på kusten. Vi har även information från Svenska Ambassaden om viktiga händelser. Tryck på länken Vi ordnar föredrag och intressanta resor och utflykter för att utforska det spännande Spanien.

Vi har många aktiviteter. Bland dessa kan nämnas målarkurs. Sen har vi boulespel 3 dagar i veckan. Information om dessa kan läsas i veckobrev. Utöver dessa har vi en fredagsaktivitet som kallas ”rysk roulett”. Tre lördagar varje månad har vi trivselträff med V75. En lördag varje månad viks till fest.
Klubbens lokal (Casita) ger medlemmarna möjlighet att varje vardag träffas under trivsamma former för att umgås och utbyta erfarenheter. Här serveras kaffe, bullar, kakor, smörgåsar ibland enklare rätter samt olika drycker. Man har också möjlighet att använda sig av klubbens wifi antingen på egen dator eller med hjälp av klubbens egen.

Vi har öppet måndag – fredag 12.00 – 15.00. Vi stänger för jullov någon eller några dagar före julafton och öppnar igen första dagen efter  trettondagen.  Exakta datum meddelas i veckobrev. Naturligtvis har vi öppet för de inplanerade festerna under helgerna. Vi har inte öppet under sommaren. Säsongen sträcker sig från oktober till och med april.  Exakt datum för öppnande på hösten meddelas i veckobrev och i En Sueco och Svenska Magasinet.

Kontaktperson

Karin Lundmark

clubnordico@gmail.com +34 952 66 70 67

Club Nórdico Costa del Sol, Fuengirola

Calle Hernan Cortes 4
29640 Fuengirola