Club Sueco de Ciudad QuesadaDela

Costa Blanca, Rojales > Klubbar

Club Suecos historia började när nybyggarna kom på den smala grusvägen från Torreveja, genom citronlundar fram till Quesadakullen. Ryktet hade gått att Justo Quesada fördelade land och egendom. Nybyggarna stod på kö hos mäklarna som hade stambord på restaurang Goyos. De svensktalande förstod att något måste göras för att få ordning på det vilda Quesada. Dessa pionjärer bildade Club Sueco.

Idag är vi en lite modernare organisation, men med samma värderingar och pionjäranda som vid starten, och vi vill önska dig välkommen till Club Sueco i Ciudad Quesada. Klubben bildades på våren 1990 och hade då 73 medlemmar, idag är vi ca 420 medlemmar. Vi jobbar med olika aktiviteter för medlemmarna, så att vi kan träffas och umgås med varandra.

För närvarande har vi fyra sektioner, och vi hoppas att Du ska finna någon av dessa tilltalande. Sektionerna är Petanca (Boule), Golf, Minigolf och Aktivitetssektionen med en aktivitetsgrupp, som ordnar alla våra fester och sammankomster, bingo och biblioteket.

Kontaktperson

Alf Gröndahl

alf.grondahl@gmail.com

Club Sueco de Ciudad Quesada, Costa Blanca, Rojales

Calle Rio Deva 8, ES-03170 Rojales