Costa Blanca BarnehageDela

Alfaz del Pi, Costa Blanca > Förskolor / Barnpassning

Costa Blanca Barnehage är ett fantastiskt ställe för barn, inte långt från Norska skolan Costa Blanca.

Vi ligger i fina lokaler på idrottsplatsen i La Nucia. Här använder vi dagligen idrottsanläggningens fina faciliteter, som fotbollsplaner, tennisbanor, minigolf, simbassäng inne och ute, lekplats, idrottshall och en fin cykelbana. Dessutom har vi nära till skog och mark.

Vårt fokus är att ge barnen en trygg vardag och med trygghet kommer glädje, lek och vänskap! Vårt mål är att se varje enskilt barn och deras behov, och utefter dess förutsättningar ge dem utmaningar. Vi ska vara stöttepelare för barnet i dess utveckling och ge det hjälpen det behöver för att klara av saker själv. Hos oss finns det rum och plats till alla, ett ställe där alla får uppleva att lyckas!

Hos oss ingår mycket fysisk aktivitet, bland annat cykeldag, bollspel, aktivitetsdagar, badtider med och utan siminstruktör och utflykter.

Vi har aktiva vuxna med god kompetens. Vi har två norska förskolelärare, en Montessori-lärare, en spansk förskolelärare och flera sportiga assistenter. Barnen möts med glädje, entusiasm och generositet.

Costa Blanca Barnehage i sociala medier

Kontaktperson

Toril Rypdal

Costa Blanca Barnehage, Alfaz del Pi, Costa Blanca

Ludoteca La Nucia Polidportivo Camillo Cano
03530 La Nucía