Coworker EventDela

Costa del Sol > Resor, Events & Konferenser

EVENT UTOMLANDS – FÖRETAGSEVENT UTOMLANDS – GRUPPRESOR SPANIEN

Coworker Event ordnar gruppresor med spännande och roliga aktiviteter. Det är det bränsle som skapar sammanhållning bland vänner, på idrottsklubben eller på företaget. Vi skräddarsyr själva våra resor och aktiviteter så att de ska bli ett minne för livet!

FÖRETAGSRESOR OCH GRUPPRESOR UTOMLANDS

Våra resor till Spanien med Andalusien och Costa del sol som mål är vi väldigt stolta över. Här på Coworker Event har vi en mycket god kompetens inom att anpassa lösningar för just din tjänsteresa, event eller grupparrangemang. Vi har lång erfarenhet av att ordna med spännande och annorlunda lösningar till företagsresor, gruppresor, konferensresor och kick off resor.

Du kan välja mellan kombinationsresor där du får testa på både vinter och sommaraktiviteter såsom gruppresor med både dykning och skidor. Eller varför inte en nätverksresa till Spanien med Padel? Det finns även en hel del andra alternativ att pussla mellan. Kanske vill du uppleva vacker natur eller kulturella landmärken? Vi är en trygg resebyrå som står för kostnadseffektiva lösningar med kreativ utformning.

Coworker Event i sociala medier

Kontaktperson

Fredrik Eliasson

fredrik@coworker.se 622 35 04 69

Coworker Event, Costa del Sol

Calle Los Gorriones 21
29640 Fuengirola