Det Norske MagasinetDela

Costa del Sol > Tidningar & magasin

Det Norske Magasinet ble lansert i mars 2001 med forretningsideen å informere og underholde fastboende og langtidsferierende nordmenn på Costa del Sol. Det Norske Magasinet inneholder alltid spennende artikler om mennesker, steder, forretningsprofiler, nyheter fra EU, finansverdenen og den spanske politiske arenaen.

Vi dekker også nasjonale og lokale nyheter, og har månedlige oversikter over kulturelle arrangementer. Det Norske Magasinet følger kontinuerlig med på hva som skjer på bolig- og investeringsmarkedet, og vi har knyttet til oss eksperter som kommenterer utviklingen, og som også gir leserne råd. Her finnes også flotte reportasjer om boliger, mat, vin, sport, samt reisetips om interessante reisemål her i Spania. Det Norske Magasinet tar alltid opp aktuelle emner til debatt.

Det Norske Magasinet utkommer den 15. hver måned og kan avhentes på mer enn 200 steder langs Costa del Sol – fra Almuñécar i øst til Manilva i vest. Bladet ligger gratis ute hos våre annonsører, i de skandinaviske klubbene, på turistkontorene samt i butikker, klinikker, firmaer, golfklubber osv, og i tillegg har vi også en stor gruppe abonnenter i Norge. Norrbom Marketing og Det Norske Magasinets redaksjon ligger i Centro Idea på Mijas-veien. Du er hjertelig velkommen til å kikke innom og hilse på oss.

Det Norske Magasinet i sociala medier

Kontaktperson

Karethe Linaae

norrbom@norrbom.com 952 58 15 53

Det Norske Magasinet, Costa del Sol

Centro Idea
Ctra. de Mijas, km. 3,6
29650 Mijas