dinhjelper.comDela

Alfaz del Pi, Costa Blanca > Juridiska tjänster

Ett fyrtorn som visar vägen…

En välkänd norsk låtskrivare har skrivit en sång om det ljus och hopp vi ofta söker. ”Har du fyr” påminner om den fyr vi alla både behöver och vill vara. Att finnas där för andra – att visa vägen – har varit en av idéerna bakom dinhjelper.com. De flesta som bosätter sig långt ute i världen, i fjärran väst – eller syd … ställs inför utmaningar som kräver lokal expertis. För många är tiden en avgörande faktor. Kunskap kommer som god tvåa. Att vara ”lampan som lyser och leder dig ut och framåt” … ”som tar dig bort och bort från hemmet – men också tar dig hem” är vad vi strävar efter att vara för våra kunder.

Med förtroende som värdeskapare

Ett unikt servicekoncept såg dagens ljus under 2017. Konceptet har anpassats och utökats under perioden och omfattar nu även fastighetsförsäljning.
30 års erfarenhet, lokalkännedom och goda kontakter gör dinhjelper.com rustad att erbjuda unika tjänster på norra Costa Blanca. Efter snart 4 års verksamhet har företaget byggt upp en solid grund på marknaden. dinhjelper.coms mål är att skapa mervärde genom att göra kundens liv enklare. Med förtroende som värdeskapare.

Tillsammans är vi starkare

På dinhjelper.com har vi ett brett utbud av tjänster och finns där när du behöver oss. Vi svarar gärna på frågor, sköter visningar, förklarar myndighetsregler, kostnader och allt som hör till en fastighetsaffär – oavsett om det handlar om att köpa eller sälja.

Din hjelper.com Marit och Juan

dinhjelper.com i sociala medier

Kontaktperson

Marit Gjelsten

dinhjelper.com, Alfaz del Pi, Costa Blanca

Calle Ferrería 13
03580 Alfaz del Pi