Energy NordicDela

Costa del Sol, Fuengirola > El & solenergi

Allting bör göras så enkelt som möjligt – men inte enklare

Energy Nordic är din svenska elleverantör i Spanien. Allt som vi säger och skriver till dig är på svenska. Skulle det uppstå frågor sitter det en svensk kundservice redo till att hjälpa dig. Enkelt och lätt!

Få en elräkning som går att förstå

Som kund hos Energy Nordic ska det alltid vara enkelt att se vad du betalar för. Därför har vi gjort din räkning så enkel och överskådlig som möjligt och med ett språk som man förstår. Bra kommunikation är alltid rak och tydlig, och det gäller även räkningar.

Om det ändå skulle vara något i din elräkning som du vill veta mer om, är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice via telefon eller e-post.

Få allt elektroniskt via e-post.

Att vara kund hos Energy Nordic ska vara enkelt, överskådligt och tryggt oavsett om du är i din semesterbostad, sitter hemma eller är på andra sidan jorden. Därför får du alla dokument via e-post. Det är både lättare, miljövänligare och mycket snabbare när vi kan skicka avtal, räkningar och brev till dig via e-post. På samma sätt är du alltid välkommen att skicka ett e-postmeddelande om du har några frågor.

Vi använder ett språk som går att förstå

Men inte bara det, utan vi talar sex språk flytande på kundtjänsten och fler är på ingång. Därför kan vi alltid hjälpa dig på ditt språk. Vi tänker även på att inte använda för många tekniska termer så att kommunikationen är rak och lättförstådd. Det gäller självklart såväl i skrift som på telefon.

Vi har kontor i Fuengirola, där du alltid är mycket välkommen att titta in, eller ring oss på +34 916 358 626.

Energy Nordic i sociala medier

Kontaktperson

Jesper Wagner

Energy Nordic, Costa del Sol, Fuengirola

C/. San Pancracio 18
20640 Fuengirola