Estuco InteriorsDela

Costa del Sol, Marbella > Heminredning

ESTUCO INTERIORS är en ledande studio för inredningsdesign och möbelbutik i Marbella. Estuco Interiors grundades 1997 av chefsdesignerna Christel Jurgensen och Chris Poveromo och erbjuder sina kunder en rad olika designtjänster som uppfyller alla behov och önskemål. Vårt mål är att skapa vackra hem som varar för evigt och att tillfredsställa våra kunder över deras förväntningar. Vi är stolta över att vara expertlyssnare och att göra kundernas visioner till verklighet. Oavsett om det handlar om en totalrenovering eller att hitta din drömsoffa, arbetar vi på en personlig nivå för att uppnå ditt mål.

På Estuco Interiors tar vi hand om allt, från det första designmötet till färdigställande. Vi arbetar med de främsta internationella varumärkena, de bästa hantverkarna och skickliga experterna, inklusive specialiserade arkitekter, byggare, snickare, tapetserare, målare med flera för att uppfylla alla behov med högsta kvalitet.

Vi har genomfört spektakulära inredningsprojekt i Marbella och över hela Europa för högprofilerade kunder, både privata och kommersiella, inklusive hotellbranschen, för vilken vi har skapat inredningen för en ledande spansk hotellkedja.

Vi har ett nära samarbete med fastighetsmäklare, fastighetsutvecklare och privata investerare som renoverar hem för att ge visningslägenheter och hus extra känsla och originalitet, samtidigt som vi erbjuder en mycket praktisk och lättillgänglig tjänst till köpare som ska inreda ett nytt hem.

Estuco Interiors i sociala medier

Kontaktperson

Christel Jurgensen

Estuco Interiors, Costa del Sol, Marbella

Centro Plaza
Avda Manolete
29609 Nueva Andalucia