Felicity EstatesDela

Costa del Sol, Fuengirola > Mäklare

Vi tar ett helhetsgrepp för att ge dig bästa möjliga service. Det gör vi genom en noggrann behovsanalys vid vår första kontakt för att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa våra dig att förverkliga din dröm om ett eget boende i Spanien.

Vi vill lära känna dig för att anpassa oss till dig. Vi vill vara din enda mäklare i vårt geografiska område. Vi är din “personal shopper”, ditt filter som presenterar för dig vad du verkligen söker och organiserar visningarna så att du inte behöver lägga ned mer tid än du vill på den delen av processen. Vi förstår att du är upptagen och längtar efter att börja njuta.

Vi ser inte minst till att du får tillgång till den kunskap du behöver för att veta vad du faktiskt letar efter, både om geografiska områden, infrastruktur, utbud och den juridiska biten som är ganska olik den i Sverige. Vi är den berömda spindeln i nätet oavsett du söker; skolor, golfbanor, äventyr, co-working, möbelpaket eller byggare för att renovera din nya bostad.

Vi släpper dig inte så fort din affär är gjord. utan finns kvar och stöttar och guidar. Vi tror på långsiktiga relationer och vill gärna se dig igen när det är dags att sälja eller byta bostad.

Det samma gäller dig som vill sälja din bostad via oss, vårt fokus är dina behov och önskemål. Tillsammans analyserar vi marknaden och gör upp en plan för att så snabbt och effektivt som möjligt hitta den bästa köparen till just din fastighet.

Vem är vi?

Tillsammans har Ann-Charlotte och Carin 36 år i fastighetsbranschen. Vi har bott utomlands totalt 26 år, varav 22 år i Spanien. Vi vet hur det fungerar här och kan området. Vi har kontakterna du behöver. Vi har barn i skolan, vi spelar padel, dyker, vandrar, deltar i föreningslivet, driver företag, har rest i Spanien och kan hjälpa dig med svaren på det mesta du undrar över. Vi har en bred kunskap om den spanska köp- och säljprocessen samt hur landet och dess myndigheter fungerar överlag. Inte minst viktigt och till skillnad från många andra, vi är spansktalande och väl integrerade i landet.

Felicity Estates i sociala medier

Kontaktperson

Carin Osvaldsson

Felicity Estates, Costa del Sol, Fuengirola

Calle El Cid 2A, lägenhet 2D
29640 Fuengirola