Hair by TinaDela

Estepona > Frisörer

Tina Skotland-Jönsson är professionell frisör sedan 30 år. Tina startade sin första salong i Sverige när hon var nitton år och sedan dess har hon aldrig tittat bakåt!

Tina har en passion för hår och älskar sitt arbete. Det syns i hur hon behandlar mina kunder! Född i Danmark, flyttade Tina senare till Sverige där hon fick sin utbildning till frisör och Mästarbrev med utmärkelse. Sedan dess har hon ständigt strävat efter att förbättra sig och att vara på topp i sitt yrke. I sökandet efter kunskap har Tina varit på kurser och utbildningar i Stockholm, Holland, USA, London och så vidare.

Eftersom hår finns i så många former, färger, former och kvaliteter har Tina gjort det till sin styrka att lyssna på vad håret behöver och kombinera det med dina önskemål. Men om dina önskemål är för extrema och det inte är säker på att det kommer att bli bra, har hon modet att säga nej. Tina älskar också att preparera sina kunder för speciella tillfällen. Här har många brudar, brudgummar, studenter och konfirmander gjort sig redo för sin stora dag.

Hair by Tina i sociala medier

Kontaktperson

Tina Skotland-Jönsson

Hair by Tina, Estepona

El Campanario Golf & Country House
Calle del Priorato 1
29688 Estepona