Harder Johansen S.LDela

Costa del Sol > Byggföretag, Hantverkare, Renovering

Virksomheden Harder Johansen S.L. blev grundlagt i 2008 af Thomas Harder Johansen. Harder Johansen S.L. er baseret i Benahavis, Spanien, hjertet af Costa del Sol.

Harder Johansen S.L koncentrerer sig om at levere nøgleløsninger til kunder med samarbejde fra pålidelige virksomheder og partnere, hvilket giver den bedste service, hvilket resulterer i mange tilfredse kunder og fantastiske projekter.

Thomas Harder Johansens filosofi er, at alle anmodninger, uanset størrelse, har brug for den samme seriøse, professionelle dedikation. Harder Johansens team forlader kun, når jobbet er afsluttet, og klienten er helt tilfreds. Organisationen har en veletableret infrastruktur, herunder deres egen flåde af servicebiler, hvilket betyder, at de tilbyder deres kunder den hurtigste og mest direkte service i en nødsituation.

Kommunikation er en nøglekomponent i deres succes. Fra det allerførste møde med klienten til det færdige resultat gør de deres bedste for at holde en opdateret, veldokumenteret og positiv dialog. Præsentation af et projekt indebærer den største omhu, opmærksomhed på detaljer og tid, så det er vigtigt, at design, budget og forventninger imødekommer for at bringe kundernes vision til liv.

Til større og mere komplicerede renoveringer eller bygning af huse og udvikling arbejder de tæt sammen med et arkitektstudie, der understøtter dem med byggetilladelser, tegninger, teknisk viden og løbende specialiststøtte til en jævn udførelse

Vi byder dig velkommen som vores næste kunde.

Harder Johansen S.L i sociala medier

Kontaktperson

Thomas Harder Johansen

thomas@harderjohansen.dk +34 686 740 262

Harder Johansen S.L, Costa del Sol

Urb. Capanes del Golf
Blq. San Roque, Bajo D
29679 Benahavis