Hedla RehabDela

Costa del Sol > Rehabilitering

Förbättrad funktion med intensiv neurorehab

Forskning och beprövad erfarenhet visar att det med rätt träning och stimulans är fullt möjligt för hjärnan att återskapa förlorad funktion många år efter att den förvärvade hjärnskadan uppstod. För maximal återhämtning bör rehabiliteringen vara intensiv och individuellt utformad för varje person, med specifik och repetitiv träning i en så berikande miljö som möjligt. Det som på forskningsnivå idag är väl känt över i princip hela världen omsätter Hedla i praktiken.

Kvalitet och klinisk expertis

Hedlas rehabiliteringsprogram bygger på omfattande klinisk erfarenhet och de grundläggande principerna för neuroplasticitet, det vill säga hjärnans förmåga att utvecklas och omorganisera sig som ett svar på nya erfarenheter, stimulans och utmaningar. Vårt team består av högt kvalificerade fysioterapeuter, logopeder och neurologer som är specialiserade på hjärnans funktion och dess förmåga att återhämta sig och återskapa förlorade funktioner efter skada eller sjukdom.

Var finns vi?

Platsen för Hedlas anläggning i Almuñécar är noggrant utvald för att erbjuda en verkligt berikad miljö med havsutsikt och grönskande trädgårdar specialdesignade för neurologisk rehabilitering, social samvaro och utbyte av erfarenheter med personer i en liknande situation. Det goda klimatet i Almuñécar spelar också en viktig roll och tillåter träning utomhus nästan alla årets dagar. Omgivningarna med angränsande parker, berg och många stränder möjliggör träning i varierad terräng och erbjuder verklighetsnära utmaningar med problemlösning på alla nivåer.

Lars Hedlund
grundare av Hedla

Företagsledaren som själv drabbades av stroke och afasi. Brinner för att förbättra rehabiliteringen för alla som drabbats av stroke eller annan neurologisk skada.

Hedla Rehab i sociala medier

Kontaktperson

Anna Sjöholm

anna@hedlarehab.com +46 733 303 185

Hedla Rehab, Costa del Sol

Calle Rambla Caballero, 3
18690 Almuñécar