Heiko by HeikoDela

Costa del Sol, Torre Del Mar > Butiker & Shopping, Optiker

Heiko by Heiko i Torre del Mar, Spanien blev åbnet i december 2003 af min far Heiko Stumbeck, men ejes og drives i dag af mig, Peter Hejnfelt. Kunderne kommer fra hele Europa, så derfor er det en fordel, at jeg taler flydende dansk, tysk, engelsk og spansk.

Butikken holder åbent seks dage om ugen, men vi har taget den spanske livsstil til os og holder siesta midt på dagen. Vi er en lille optikerforretning, som fokuserer på at byde vores mange internationale kunder en høj faglig kvalitet kombineret med en venlig og kompetent betjening.

Hos os får du en personlig brilleløsning. Fordi dit syn og dine behov er unikke, skal din brille være det samme. Vi tilbyder et eksklusivt sortiment af kendte brillemærker. For os er det vigtigt at spænde vidt, ikke bare i relation til udvalg og design, men også når det gælder pris. For os er det vigtigt at spænde vidt, ikke bare i relation til udvalg og design, men også når det gælder pris.

For som vi siger: Skandinavisk kvalitet og præcision til spanske priser. Her på vores hjemmeside kan du se, hvem vi er, og hvad vi kan gøre for dig. Har du spørgsmål, så kontakt os eller kom forbi butikken, hvor vi står klar til at hjælpe dig. Vi tilstræber altid at yde vores kunder så god en service, at de får lyst til at komme igen.

Heiko by Heiko i sociala medier

Kontaktperson

Peter Hejnfelt

info@heikobyheiko.es 682 327 084

Heiko by Heiko, Costa del Sol, Torre Del Mar

Avenida Andalucía 119 bajo
29740 – Torre del Mar