Holiday Golf EstatesDela

Costa del Sol, Nueva Andalucia > Mäklare

Välkommen till Holiday Golf Estates, dina främsta specialister på golffastigheter på fantastiska Costa del Sol. Med över 30 års erfarenhet av att arbeta inom detta område har vi etablerat direktrelationer med alla lokala banor, vilket säkerställer att vi kan erbjuda dig ett stort utbud av fastigheter som passar dina behov och budget.

På Holiday Golf Estates brinner vi för golf och den livsstil som följer med golfen. Det är därför vi är dedikerade till att hjälpa våra kunder att hitta den perfekta golfbostaden i denna vackra kust. Oavsett om du letar efter en rymlig villa med privat pool, en mysig lägenhet med havsutsikt eller ett modernt radhus, har vi allt.

Costa del Sol är ett paradis för golfare, med över 80 golfbanor i världsklass att välja mellan, alla med en hisnande bakgrund av berg och Medelhavet. Men det är inte allt. Denna region är också känd för sina fantastiska stränder, vackra marinor, topprankade restauranger, livliga nattliv och utmärkt shopping, vilket gör det till det perfekta resmålet för dem som söker den ultimata golflivsstilen.

På Holiday Golf Estates har vi åtagit oss att ge dig enastående service, oavsett om du vill köpa, sälja eller hyra en golffastighet på Costa del Sol. Vårt erfarna team finns här för att vägleda dig genom hela processen, från början till slut, så att du kan fatta välgrundade beslut och uppnå dina mål.

Holiday Golf Estates i sociala medier

Kontaktperson

Stefan Tjellander

Holiday Golf Estates, Costa del Sol, Nueva Andalucia

Pol. Ind. Nueva Campana, Nave 43
29660 Nueva Andalucia