Home Andalu LivingDela

Costa del Sol, Nerja > Heminredning, Möbler, Renovering

Du har hittat ditt semesterparadis någonstans längs Costa del Sol. Det kan vara en tomt som du kan planera och bygga ditt drömhus på, eller kanske en villa som behöver renoveras helt och hållet. Det här är drömhuset du har letat efter!
Du vill börja om från början och behöver veta vilka nästa steg som är tillåtna eller inte, skapa en ny planlösning och stil som motsvarar dina behov och önskemål, välja material, upprätta en projektplan, få offerter från entreprenörer och slutligen bygga ditt drömhus.
Det enda du saknar är ett team med de rätta yrkesmännen som kan hjälpa dig att förverkliga detta.

Det finns många fördelar med att anställa en inredningsarkitekt i inledningsskedet av alla projekt. Vi hittar den viktigaste delen av vårt jobb att titta på planritningar och skapa en möbelplan för varje rum. När möblerna är indragna kan vi bedöma vilka förändringar som behöver göras i planlösningen. Ibland fönster måste flyttas, kök måste flyttas och utrymmen måste utvidgas för att rymma kundernas livsstil. När vi går igenom varje utrymme och diskutera layouten, så får du en bättre vision av utrymmet. Det är också genom denna process kan vi ge råd om förändringar som kan öka värdet på din egendom.

Andalu Living Nerja Inredning

Vi är ett annorlunda inredningsföretag. Vi är baserade i soliga Nerja och strävar efter att skapa personliga hem som återspeglar våra kunders behov och drömmar. När du samarbetar med oss designar vi inte bara ditt hem utan tar hand om allt.
Se oss som en enda kontaktpunkt för alla dina behov.

Home Andalu Living i sociala medier

Kontaktperson

Lasse Stockman-Kaas

lasse@andaluliving.com +34 616 03 81 40

Home Andalu Living, Costa del Sol, Nerja

Calle Antonio Millón 19
Edificio Peñaflor
29780 Nerja