Homemaid Costa del SolDela

Costa del Sol, Mijas > Städning

Välkommen till Homemaid Costa del Sol S.L. – din pålitliga partner för städning och fastighetsskötsel i Fuengirola, Spanien!

Behöver du hjälp med städning och underhåll av din fastighet i Fuengirola? Låt oss på Homemaid Costa del Sol ta hand om det åt dig! Vi är ett erfaret och pålitligt företag som specialiserar sig på att erbjuda högkvalitativa tjänster inom städning och fastighetsskötsel till både privatpersoner och företag i Fuengirola och dess omgivningar.

Vår kompetenta och professionella personal brinner för att ge dig enastående resultat. Vi använder oss av moderna metoder och utrustning för att säkerställa att din fastighet är ren och välskött på ett effektivt sätt. Oavsett om det handlar om städning av din bostad, din kontorslokal eller din semesterbostad, så kan du lita på att vi levererar enastående service och noggranna resultat.

Våra tjänster omfattar allt från regelbunden städning och underhåll av fastigheter till grundlig rengöring av hela bostäder och kommersiella lokaler. Vi tar hand om allt från dammsugning, moppning och dammtorkning till fönsterputsning, polering av ytor, rengöring av kök och badrum, och mycket mer. Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och preferenser för att säkerställa att du är nöjd med resultatet varje gång.

Utmärkande för oss är vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och leverera enastående resultat. Vårt team är vänligt, pålitligt och erfaret, och vi är stolta över att erbjuda en personlig och professionell service till våra kunder. Vi är också fullt licensierade och försäkrade för din trygghet och säkerhet.

För att göra det ännu enklare för dig erbjuder vi flexibla bokningar och konkurrenskraftiga priser. Vi förstår att varje fastighet och kund är unik, och vi anpassar våra tjänster och priser för att passa dina behov och budget. Vi är också miljömedvetna och använder oss av miljövänliga städprodukter och metoder för att minimera vår påverkan på miljön.

Så om du behöver hjälp med städning och fastighetsskötsel i Fuengirola, kontakta oss på Homemaid Costa del Sol idag! Vi är redo att ta hand om dina städbehov och leverera enastående resultat. Lita på oss för att hålla din fastighet ren, välskött och i toppskick! Ring eller mejla oss nu för att få en offert och boka en tid som passar dig.

Kontaktperson

Manal Försth

manal.forsth@homemaidcostadelsol.es +46 736 30 35 13

Homemaid Costa del Sol, Costa del Sol, Mijas

Calle Aralia 12
Vitta Nature portal 7 bajo A
Urbanizacion el Chaparral
29649 Mijas