Husman Hagberg FuengirolaDela

Costa del Sol > Mäklare

HusmanHagberg din mäklare i Fuengirola

Då vi alla som jobbar på HusmanHagberg Fuengirola är permanent boende i Costa del sol har vi svar på det flesta frågorna gällande att flytta ner permanent, eller om du vill hitta ditt andra boende i värmen. Att köpa i Spanien kan te sig väldigt olikt mot Sverige, därför är det viktigt att kunna luta sig mot någon som redan gjort samma resa själv både i sitt arbete och privat. Vi har idag upparbetade samarbetspartners för att underlätta för just dig och underlätta kundresan.

I vårt närområde finns det en stor variation på typer av områden, alla med olika karaktär med sina olika fördelar. Kommer du pendla ofta så är tåget ett uppskattat sätt att ta sig till och från flygplatsen. Linjen C1 går mellan Málaga och Fuengirola, det stannar till vid flygplatsen och trevliga områden som tex Torremolinos, Benalamaden och Los Boliches.
 
HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. 
 
Välkommen att bli nöjd du också!

Husman Hagberg Fuengirola i sociala medier

Kontaktperson

Johan Ljung

johan.ljung@husmanhagberg.com 684 174 992

Husman Hagberg Fuengirola, Costa del Sol

Camino de Coín 1
29640 Fuengirola