Jensen Store MarbellaDela

Costa del Sol > Butiker & Shopping, Möbler

Välkommen till Jensen Store, din destination för högkvalitativa skandinaviska sängar och madrasser från det prestigefyllda norska varumärket Jensen. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder en exklusiv upplevelse med ett mycket brett produktsortiment som har utvecklats i nära samarbete med Jensen, en av de ledande sängtillverkarna i Europa och en del av Hilding Anders-gruppen.

Vår butik strävar efter att erbjuda det bästa inom sömnkomfort och design, och därför har vi även inkluderat danska möbler från Bolia i vårt sortiment. Bolia är känt för sina stilrena och moderna möbler som genomsyras av skandinavisk design och mycket höga kvalitet. Att kombinera Jensen’s expertis inom sängtillverkning med Bolia’s innovativa möbelkoncept skapar en helhetsupplevelse för ditt sovrum och hem.

Hos oss hittar du inte bara sängar och möbler av högsta kvalitet utan även sömnhjälpmedel från Sleepacy, ett varumärke som fokuserar på att förbättra sömnkvaliteten. Vi strävar efter att skapa en holistisk upplevelse för våra kunder genom att erbjuda produkter som främjar en god natts sömn och skapar en harmonisk atmosfär i ditt sovrum.

Välkommen till Jensen Store, där vi förenar tradition, expertis och innovation för att skapa den ultimata sömnupplevelsen för dig.

Sängbutik Marbella Jensen Hästen

Jensen Store Marbella i sociala medier

Kontaktperson

Jonas Calson

marbella@jensenstore.com 952 90 88 55

Jensen Store Marbella, Costa del Sol

Polígono Nueva Campana 23
29660 Nueva Andalucía