Mäklarringen CalpeDela

Calpe, Costa Blanca > Mäklare

Mäklarringen Calpe är ett nyöppnat mäklarkontor norr om Alicante i Spanien. Kontoret täcker in det gröna Costa Blanca, ett geografiskt område mellan Benidorm i söder och Moraira i norr. Här hittar du gröna dalar, vitkalkade hus, små pittoreska badvikar, klippbad, långa sandstränder, berg med vandringsleder och utmanande cykelvägar vid sidan om charmiga städer, högklassig gastronomi, vinodlingar och väl utbyggd infrastruktur.  Flygplatsen i Alicante nås inom en timme via motorväg med bil eller flygbuss. Det finns dessutom goda tågförbindelser med Benidorm och Alicante.

Gröna Costa Blanca är ett unikt område, dit inte så många svenskar hittat än. Här har vi mikroklimat året runt tack vare bergen som omfamnar orterna längs havet och håller kvar den varma luften som söker sig upp från Sahara. Bergen bidrar också till bördigheten i hela området med sina rika vattenkällor.

På Calpekontoret är vi fokuserade på att hjälpa dig som vill köpa bostad i Albir, Altea, Calpe, Benissa och Jalon men vi opererar även i angränsande områden. Förutom lägenheter och hus nära stranden kan vi också hjälpa dig som vill hitta en bostad inåt landet, till exempel ett gårdshus i en genuin spansk by eller en lantegendom i bergen. Vi är också inriktade på att hjälpa dig som söker fastighet lämpad för Bed&Breakfast eller annan näringsverksamhet. Vi kontorsägare har lång erfarenhet av att driva företag såväl i Sverige som i Spanien och kan assistera dig med olika företagsupplägg, oavsett om det handlar om att köpa bostad via ditt svenska företag, inrätta företagsfilial eller starta nytt i Spanien.

Vi kan också hjälpa till med uthyrning, som ett sätt att finansiera ditt husköp i Spanien eller underlätta för dig som vill hyra och provbo innan du bestämmer dig för att köpa något.

Mäklarringen Calpe i sociala medier

Kontaktperson

Anders Hedin

Mäklarringen Calpe, Calpe, Costa Blanca

Calle Pintor Sorolla 4
37100 Calpe