Nordkap Living Spa y BañoDela

Mijas > Pool & Trädgård

Jacuzzi och utomhusspa för både sommar och vinter – nordisk wellness och ökad livskvalitet 

I februari 2020 öppnade NordKap Living deras stora utställningsbutik i Las Lagunas, Mijas. Hit kan du gå och låta dig frestas i den inspirerande och fina butiken, där du hittar allt till badrummet i dansk design och stil, samt lyxiga produkter som bastu, spa och simspa. Ett utomhusspa och en jacuzzi kan med fördel användas både sommar och vinter, en perfekt året runt aktivitet. Det är en härlig och avslappnande upplevelse att njuta av ett varmt bubblande bad tillsammans med familj och vänner en kall höst- eller vinterdag. Sätt guldkant på tillvaron och njut av en avslappande stund i ett varmt och härligt massagebad efter en lång arbetsdag eller efter ditt träningspass. 

Sveriges största förhandlare och urval av utomhusspa. 

Vi på NordKap Living har mer än 19 års erfarenhet av att importera och producera utomhusspa, inomhusspa och swimspa för den nordiska marknaden. Vi kan erbjuda våra kunder expertkunskap kring val av produkt. Oavsett vilka behov och önskemål du har, kan vi erbjuda dig en service och rådgivning med mycket hög kvalite. Vi har marknadens största urval och sortiment av utomhusspa, och kan på så vis hjälpa dig att hitta ett bad precis efter dina önskemål. Vårt sortiment innehåller allt ifrån små utomhusspa anpassat för 1 person, till större modeller med plats för upp till 10 personer. Vi kan även erbjuda utomhusspa med saltvatten och klassiska badtunnor i certifierat cederträ. Hos SPA Kompaniet hittar du marknadens vassaste priser på utomhusspa, inomhusspa och wellness produkter.

Butikens dagliga ledare heter Benjamin Mors Topp och ses här tillsammans med ägarna Morten Vestergaard och Susanne Mors Vestergaard.

Nordkap Pool Jacuzzi Mijas

Nordkap Living Spa y Baño i sociala medier

Kontaktperson

Morten Vestergaard

info@nordkapliving.es +34 683 42 79 04

Nordkap Living Spa y Baño, Mijas

Calle Verónica 13, 29651 Mijas