Norrbom MarketingDela

Costa del Sol, Mijas > Grafisk design, Hemsidor

Norrbom Marketing S.L. är ett danskt företag som ligger i Mijas Costa, Spanien. Företaget grundades 1989 av Martin Norrbom och Helle Espensen, som kom från Danmark till Spanien för att söka lyckan med att sälja skandinaviskt mode på den spanska marknaden.

Genom åren har Norrbom Marketing kommit att byta riktning och utvecklats till att i dag erbjuda omfattande marknadsföringsprodukter som t ex grafisk design, trycksaker, online- och offlinemarknadsföring, marknadsföringsplaner, webbplatser och webbdesign. Utöver det producerar Norrbom Marketing även de tre skandinaviska månadsmagasinen En Sueco, La Danesa och Det Norske Magasinet. Med dessa produkter erbjuder Norrbom Marketing ett omfattande utbud med åtskilliga kompetenser, som kan hjälpa andra företag att nå sina mål.

Hos Norrbom Marketing arbetar ca 20 medarbetare med olika nationaliteter. Deras hårda arbete och kompetenser formar de professionella och högkvalitativa produkterna samt den service som Norrbom Marketing erbjuder.

Med värden som öppenhet och fötterna på jorden kommer du alltid att bemötas med ett leende när du besöker Norrbom Marketing i Centro Idea. Vi har alltid tid till att hjälpa dig och lyssna till dina önskemål.

Kontaktperson

Martin Norrbom

martin@norrbom.com 952 58 15 53

Norrbom Marketing, Costa del Sol, Mijas

Centro Idea
Ctra. de Mijas, Km. 3,6
29650 Mijas