Olmedo & Torres AbogadosDela

Fuengirola > Advokater

OLMEDO Y TORRES ABOGADOS, är en mångsidig advokatbyrå som skapades med tanken att närma de yrkesmässiga juridiska tjänsterna i Spanien till de ej bofasta i landet. Vi har dock utvecklats till att omfatta samtliga rättsområden.
Vi har svensk personal för att underlätta för dig.

Över ett decenniums erfarenheter och specialisering, har visat att anpassningen av tjänsterna till efterfrågan på marknaden är ett viktigt skäl till att vår byrå bedrivit en effektiv verksamhet inom alla sina specialiseringar, förutom på spanska, även på engelska, franska, svenska, norska, tyska, nederländska, ryska och portugisiska. Vi har gjort åtaganden för våra kunder i syfte att ge en allmän och fullständig juridisk service, där oberoende och effektivitet är grundläggande pelare i vår verksamhet.

Vi anser att det är viktigt att anpassa idéer, koncept och även behov för att komma med nya lösningar. Därför är de konventionella lösningarna i vårt dagliga arbete ett användbart och värdefullt instrument, men utgör aldrig ett hinder för våra framtida perspektiv. Förtroende är den fjärde pelaren i vårt arbete. Det är resultatet av ett beslutsamt, ansvarsfullt och kvalitativt arbete.

Oscar Torres Advokat
Oscar Torres en av ägarna till advokatbyrån
Jacobo Olmedo är den andra ägaren av företaget

 

Olmedo & Torres Abogados i sociala medier

Kontaktperson

Rafael Ragnarsson

info@olmedoytorres.com +34 951 43 97 43

Olmedo & Torres Abogados, Fuengirola

Calle El Cid 2
Edificio Annunciata
29640 Fuengirola