Perfect MarbellaDela

Costa del Sol > Mäklare

Perfect Marbella – din norske eiendomsmegler

Skal du kjøpe bolig på Solkysten er eiendomsmeglerfirmaet Perfect Marbella et bra valg. Perfect Marbellas daglige arbeid omfatter salg av boliger på Costa del Sol til privatpersoner, samt nært samarbeid med investorer om utvikling av alt fra enkle boliger til store prosjekt som inkluderer flere leiligheter.

Hos Perfect Marbella, hvis kunder i hovedsak består av nordmenn og andre skandinaver, handler arbeidet om mer enn å formidle boliger. Kunden presenteres alltid for ulike områder, med saklige forklaringer på hvorfor prisene varierer mellom ulike steder. De er med i hele prosessen, søk, utvelgelse, budgivning og kjøp, og legger stor vekt på at kunden har en positiv følelse også etter kjøpet. Alt dette er grunnlaget for Perfect Marbellas gode rykte, som uten tvil bygger på kundenes positive erfaringer– de fleste nye kunder kontakter dem på anbefaling fra tidligere kunder.

Norges statsborger Knut Helge Nordbotn har mer enn 15 års eiendomserfaring på Costa del Sol, med kompetanse innen alle områder av eiendom og eiendomsutvikling. Gjennom årene har Knut jobbet med en rekke investorer, både små og store, på en rekke utviklingstrekk, inkludert boligprosjekter, og har bygget et uvurderlig nettverk av eiendom og relaterte fagpersoner på Costa del Sol.

Perfect Marbella i sociala medier

Kontaktperson

Knut Helge Nordbotn

info@perfectmarbella.com 606 014250

Perfect Marbella, Costa del Sol

Centro Commercial Contur 1
29604 Elviria