PropEyeDela

Costa del Sol, Fuengirola > Städning, Uthyrning bostäder

Vi tillhandahåller fastighetsunderhållstjänster längs Costa del Sol för att tillhandahålla att din fastighet förblir i toppskick medan du är borta.

Varför PropEye?

Idén att skapa PropEye kom för nio år sedan. Jag kände många människor som ägde ett fritidshus på Costa del Sol, som kämpade för att hitta ett pålitligt fastighetsförvaltningsbolag. När de bodde utomlands var dessa människor bekymrade över säkerheten och underhållet av sin egendom men fann att det var mycket svårt att hitta, inte bara en bra fastighetsförvaltningstjänst i området utan också en de kunde lita på. De letade efter någon som skulle vara den främsta kontaktpunkten i deras frånvaro.

Vi vet mycket väl att nyckelinnehav och fastighetsförvaltning inte är en raketvetenskap, men att välja rätt företag för att vara redo att komma åt din fastighet 24/7 är ett mycket viktigt beslut.

Våra professionella flerspråkiga operatörer har en samlad erfarenhet på över femton år inom fastighetsförvaltning och underhåll. Du behöver inte oroa dig för att lösa eventuella problem som kan ha uppstått som vattenskador, elektriska defekter, AC-fel och många andra.
Deras extremt värdefulla erfarenhet och kunskap har bidragit enormt till PropEyes högt respekterade och vänliga rykte.

Som ett fullservice fastighetsförvaltningsbolag erbjuder vi även hela utbudet av tjänster som nyckelöverlåtelse, full mottagning i fastighetstjänsterna (checka in/ut hyresgäster för kort- och medellångtidsuthyrning), lagerdokumentation, städning efter hyresgäster och ett stort utbud av välkomstpaket.

PropEye i sociala medier

Kontaktperson

Boris Nedell

PropEye, Costa del Sol, Fuengirola

Altos De Majadal 12
Tucan Edificio
29640 Fuengirola